Tanssii tähtien kanssa-televisio-ohjelmasarjan kuvaaja ja ohjaaja ansaitsevat erityiskiitoksen sarjan päätösjaksosta. Kun tanssikilvan voittanut Mariko Pajalahti oli sanonut: "... tulimme ja voitimme koko paskan", katsojat saivat välittömästi nähdä, miten yleisön joukossa pikkutytön suu äänettömästi toisti: "koko paskan". Ohjaajalta ja kuvaajalta loistavaa tilannetajua ja vastuunkantoa, siitä suuri kiitos. He osoittivat loistavalla tavalla, millainen on voittajan esimerkin voima. Voimme vain kuvitella, kuinka monessa kodissa television ääressä perheen pienin otti juuri sillä hetkellä tutin pois suustaan ja sanoi hymyillen: "paska".

Suorien televisio-ohjelmien ongelma on aina ollut tilanteen arvaamattomuus. Kaikki esiintyjät eivät välttämättä innostuksissaan muista kaiken aikaa, missä ohjelmassa ovat, mikä on ohjelman katsojakunta ja millaisia odotuksia heitä kohtaan on. Kielenkäytön muuttuessa yhä vapaamielisemmäksi tämä arvaamattomuus on vain kasvanut ja yhä useampi ohjelma ja julkaisu on muuttunut "nuoren aikuisen makuun sopivaksi".

Kaksikymmentä vuotta sitten tanssikilpailun voittaja ei olisi suorassa televisiolähetyksessä käyttänyt Marikon valitsemia sanoja. Mitähän sanaa voittaja käyttää kahdenkymmenen vuoden päästä, vuonna 2027.